ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε λύση για το MEGA

Βρέθηκε λύση για το MEGA
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε συμφωνία για τη διάσωση του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel κατέληξαν εχθές το απόγευμα οι μέτοχοι του καναλιού.

Μετά από ημέρες αγωνίας για τους εκατοντάδες εργαζόμενους του καναλιού, οι μέτοχοι αλλά και τρίτοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, για να μην κλείσει το κανάλι.

Οι πλευρές που εκπροσωπούν τους μετόχους Στ. Ψυχάρη, Φ. Μπόμπολα και Β. Βαρδινογιάννη καθώς και τον νέο μέτοχο Θ. Φιλιππόπουλο, φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα 3.000.000 ευρώ έναντι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της επιχείρησης, που εκτιμάται ότι θα ανέλθει συνολικά στα 23 εκατομμύρια.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ της Τηλέτυπος Α.Ε

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ'αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ