ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Έμφραγμα στον Κηφισό - Έσπασε αγωγός και πλημμύρισε με νερά η Εθνική

Κίνηση: Έμφραγμα στον Κηφισό - Έσπασε αγωγός και πλημμύρισε με νερά η Εθνική
Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον Κηφισό EUROKINISSI / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Στο «κόκκινο» είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στο Κηφισό σήμερα Πέμπτη (3/11), ιδιαίτερα μετά την καταστροφή αγωγού της ΕΥΔΑΠ που πλημμύρισε με νερά την Εθνική οδό.

Ο αγωγός έσπασε το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική Οδό, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων στη Φιλαδέλφεια.

O όγκος του νερού που εξέρχεται από τον σπασμένο σωλήνα είναι πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα η κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

«Λόγω θραύσης αγωγού ΕΥΔΑΠ υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, ρεύμα προς Λαμίας, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τροχαία.

Αποτέλεσμα ήταν στη Λεωφόρο Κηφισού, να υπάρχει μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και ιδιαίτερα από το ύψος της Λένορμαν έως και την Κηφισιά.

Κυκλοφοριακό «χάος» επικρατεί και στη Λεωφόρο Κηφισίας, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να παρατηρείται στο ρεύμα της καθόδου και δη στο ύψος του Χαλανδρίου και του Νέου Ψυχικού.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αλεξάνδρας και στην Αττική Οδό, ενώ αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφόρο Κατεχάκη με τη μεγαλύτερη δυσκολία στην κίνηση να εντοπίζεται στην Ηλιουπόλεως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ