ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Χριστοδούλου στο CNN Greece: Οι άνθρωποι με διαβήτη μπορούν να κάνουν τα πάντα στη ζωή

Αλέξανδρος Χριστοδούλου στο CNN Greece: Οι άνθρωποι με διαβήτη μπορούν να κάνουν τα πάντα στη ζωή

Μπορεί σήμερα ένας άνθρωπος με διαβήτη να είναι ταυτόχρονα ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, πατέρας και αθλητής; Όπως αποδεικνύει με το παράδειγμά του ο κύριος Αλέξανδρος Χριστοδούλου, Sales Manager του Ομίλου CHB, μπορεί, αρκεί να μη θεωρήσει τον διαβήτη ως εμπόδιο, αλλά ως ευκαιρία για τη ζωή.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του CNN Greece για την καθημερινότητά του με τον διαβήτη δηλώνοντας «πατέρας, επιχειρηματίας, αθλητής και διαβητικός». Ως μέλος της οικογένειας που παράγει τους γνωστούς χυμούς Οικογένεια Χριστοδούλου, που σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Επεξεργασίας Φρούτων στην Ελλάδα, ασχολείται από νεαρή ηλικία με την επιχειρηματικότητα. Από μικρή ηλικία επίσης διαγνώστηκε και με διαβήτη που, όπως μας εξηγεί, του έδωσε κίνητρο να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, θεωρώντας τον μια ευκαιρία για να προσπαθεί να πετυχαίνει συνεχώς τους στόχους που θέτει στην ζωή του.

Παράλληλα ο κ. Χριστοδούλου δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε πάνω από 1.000.000 ανθρώπους στην Ελλάδα που ζουν με διαβήτη, ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούν να καταφέρουν και ότι δεν χρειάζεται να αισθάνονται μειονεκτικά για την κατάσταση της υγείας τους. Διότι, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, κάθε άνθρωπος που ζει με τον διαβήτη μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, μπορεί να χαίρεται τη φύση και τον αθλητισμό, μπορεί να δοκιμάζει τα δικά του όρια, έχοντας διαρκώς την επιστήμη και την τεχνολογία στο πλευρό του. Σύμμαχος του στη διαχείριση του διαβήτη, είναι το FreeStyle Libre, το Νο1 σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης με τεχνολογία αισθητήρα παγκοσμίως.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Χριστοδούλου στο CNN Greece:

Κάνοντας την παρακολούθηση της γλυκόζης πολύ εύκολη και διακριτική – ο χρήστης απλά σαρώνει έναν αισθητήρα στο χέρι του, μεγέθους όσο ένα κέρμα των 2€, με το κινητό του τηλέφωνο - το FreeStyle Libre προσφέρει καλύτερο έλεγχο και ποιότητα ζωής στα άτομα με διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2.

Είτε όταν παίρνει μέρος σε έναν επίπονο αθλητικό αγώνα, είτε όταν πρέπει να ανταπεξέλθει στις επιχειρηματικές του υποχρεώσεις, είτε όταν πρέπει να είναι παρών στη ζωή των παιδιών και της οικογένειάς του, αλλά και όταν απολαμβάνει την κοινωνική του ζωή, ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου γνωρίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει όλα, επειδή με το FreeStyle Libre, ελέγχει το διαβήτη πιο εύκολα και αποτελεσματικά και έτσι μπορεί να ζήσει τη ζωή του με μεγαλύτερη ελευθερία!