ΕΛΛΑΔΑ

Τα «εργαστήρια» θα δείξουν αν ο «δράκος» ευθύνεται για την δολοφονία 69χρονης

Τα «εργαστήρια» θα δείξουν αν ο «δράκος» ευθύνεται για την δολοφονία 69χρονης

Μέχρι το βράδυ θα γνωρίζουν οι αστυνομικές αρχές αν ο λεγόμενος «δράκος» του Αμαρουσίου που συνελήφθη μετά από επίθεση σε πέντε γυναίκες, σχετίζεται με την δολοφονία 69χρονης γυναίκας το πτώμα της οποίας βρέθηκε, σε προχωρημένη σήψη, σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι αστυνομικές αρχές που βρέθηκαν στο σημείο που ήταν η γυναίκα διαπίστωσαν πως η σκηνή του φόνου καθώς και τα αντικείμενα ήταν ανέπαφα, γεγονός που σημαίνει πως έχουν πολλά στοιχεία στην διάθεσή τους.

Οι αστυνομικοί αναμένουν το ιατροδικαστικό πόρισμα τις επόμενες ώρες, ενώ παράλληλα θα έχουν στην διάθεσή τους και τα αποτελέσματα των ευρημάτων από τα εργαστήρια ώστε να διαπιστώσουν αν ο «δράκος του Αμαρουσίου» εμπλέκεται στην δολοφονία της γυναίκας, αφού ο τόπος που βρέθηκε το πτώμα είναι πολύ κοντά στα σημεία όπου έκανε τις επιθέσεις του.

gynaika ptoma1

Το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, πως η γυναίκα ήταν γυμνή και τα εσώρουχα, τα παπούτσια και τα ρούχα της βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία στο υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι όπου εντοπίστηκε το πτώμα της, κάνει τις αρχές να εξετάζουν πολλά σενάρια.

Ήδη, έχουν ζητήσει από τον ιατροδικαστή να διαπιστώσει αν η γυναίκα είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ ενός κτιρίου στο Μαρούσι, στον πρώτο και το δεύτερο όροφο του οποίου βρίσκεται το πάρκινγκ σούπερ μάρκετ. Το αυτοκίνητο της, την ημέρα που εξαφανίστηκε, βρέθηκε στο δεύτερο όροφο του πάρκινγκ, εκείνο, όμως, που προκαλεί απορία είναι πως όσοι έψαξαν τότε δεν είχαν εντοπίσει το πτώμα της μόλις έναν όροφο πιο κάτω.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμη τις κάμερες ασφαλείας αναζητώντας αν διήλθε από το πάρκινγκ ο «δράκος» ή κάποιος άλλος ύποπτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ