ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία το βόρειο τμήμα της οδού Βενιζέλου

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία το βόρειο τμήμα της οδού Βενιζέλου
Συγκεκριμένα, από σήμερα είναι δυνατή η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από την συμβολή των οδών Εγνατία και Βενιζέλου, με κατεύθυνση βόρεια, σε μια λωρίδα ελάχιστου πλάτους 3,65 μέτρων. EUROKINISSI / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Aποκαταστάθηκε την Πέμπτη (03/11) η κυκλοφορία στο βόρειο τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, πάνω από την Εγνατία οδό, το οποίο παρέμενε κλειστό επί 15 μήνες, λόγω εργασιών που εκτελούνταν για την κατασκευή του ομώνυμου σταθμού, του μετρό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, από σήμερα είναι δυνατή η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από την συμβολή των οδών Εγνατία και Βενιζέλου, με κατεύθυνση βόρεια, σε μια λωρίδα ελάχιστου πλάτους 3,65 μέτρων. Η απελευθέρωση του δρόμου, κατέστη δυνατή μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Οι εργασίες για την κατασκευή του σταθμού Βενιζέλου συνεχίζονται και στόχος είναι η τήρηση του χρονοδιαγράμματος του έργου, ώστε ο σταθμός Βενιζέλου να τεθεί σε λειτουργία τέλος του 2023 μαζί με την ενιαία βασική γραμμή του μετρό Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ