ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Προφυλακιστέος ο 36χρονος παίκτης ριάλιτι για την κοκαΐνη - Τι είπε στην απολογία του

Κατερίνη: Προφυλακιστέος ο 36χρονος παίκτης ριάλιτι για την κοκαΐνη - Τι είπε στην απολογία του
Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Κατερίνης, ο 36χρονος παίκτης τηλεοπτικού ριάλιτι που συνελήφθη με κατηγορίες περί ναρκωτικών ουσιών στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος συνελήφθη όταν σε αστυνομικό έλεγχο στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαΐνη. Σε βάρος του ο εισαγγελέας είχε απαγγείλει κακουργηματική ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, υπό τη μορφή της κατοχής και αποθήκευσης.

Στην απολογία του, ο 36χρονος, πρώην παίκτης τηλεοπτικού ριάλιτι, φέρεται να αποδέχθηκε πως μετέφερε ναρκωτικά αλλά δεν γνώριζε την ποσότητά τους. Κατά πληροφορίες είπε ότι πρόσωπο (το οποίο δεν κατονόμασε), του ζήτησε να κάνει την μεταφορά κι ότι ο ίδιος θα λάμβανε ως αντάλλαγμα 3000 ευρώ, ποσό το οποίο είχε ανάγκη λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

«Ήταν απερισκεψία από μέρος μου», φέρεται να είπε, χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ