ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: 56χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό την ώρα που πήγε να τον συλλάβει

Χανιά: 56χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό την ώρα που πήγε να τον συλλάβει
Ο 54χρονος αστυνομικός διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου του έγιναν ράμματα EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένας αστυνομικός στα Χανιά, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από 56χρονο το απόγευμα της Παρασκευής (4 Νοεμβρίου), την ώρα που πήγε να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισσάμου έλαβαν μήνυση για απειλή και φθορά ξένης περιουσίας εναντίον άνδρα, ηλικίας 56 ετών και ξεκίνησαν την επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύντομα ο 56χρονος βρέθηκε, ωστόσο κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε, ενώ κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 54χρονο αστυνομικό στο μάτι, στο μάγουλο και στο φρύδι.

Ο 54χρονος αστυνομικός διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου του έγιναν ράμματα, καθώς έφερε επιφανειακά τραύματα.

Ο 56χρονος δράστης πλέον συνελήφθη και βαρύνεται με τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και με την κατηγορία της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Χανίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ