ΕΛΛΑΔΑ

To Athens Bar Show επιστρέφει και το 2022 με σκοπό να «ανακινήσει» το μέλλον των bars

To Athens Bar Show επιστρέφει και το 2022 με σκοπό να «ανακινήσει» το μέλλον των bars
Από τη Δευτέρα (7/11) έως και την Πέμπτη (10/11), ολόκληρη η πόλη της Αθήνας μετατρέπεται σε ένα απέραντο και εξωστρεφές bar Athens Bar Show

Όπως κάθε χρόνο, από το 2010 που ξεκίνησε, το Athens Bar Show 2022, έτσι και φέτος θα στήσει στην Τεχνόπολη τη «γιορτή» του bartending.

Από το πρώτο Athens Bar Show του 2010, οι στόχοι του έμειναν οι ίδιοι και σταθεροί.

Η ανάπτυξη, η ενημέρωση και οι ανακάλυψη νέων τρόπων και μέσων που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το mindset των επιχειρήσεων εστίασης που έχουν το ποτό στο επίκεντρο, παραμένουν οι άξονες πάνω στους οποίους κινείται το Athens Bar Show χωρίς να περιορίζεται από τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει και προσφέρει σε αυτά τα 12 χρόνια.

Με κεντρικό σύνθημα το “Stirring Up the Future of Bars” ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 8 και 9 Νοεμβρίου χιλιάδες επαγγελματίες από τον χώρο, ακόμα περισσότερους εκθέτες, αλλά και πλήθος σημαντικών και influential καλεσμένων της βιομηχανίας όπως τους Simone Caporale, Monica Berg, Ago Perrone, Simon Ford, Giacomo Giannotti, David Woundrich, Jesse Estes, Ger Buckley, Roberto Bava, Danil Nevsky, Manny Hinojosa, Lorenzo Antinori, Kelsey Ramage, Giorgio Bargiani και πολλούς άλλους.

ABS17_Photos_Selection_42_copy.jpg
Από τη Δευτέρα (7/11) έως και την Πέμπτη (10/11), ολόκληρη η πόλη της Αθήνας μετατρέπεται σε ένα απέραντο και εξωστρεφές barAthens Bar Show

Ωστόσο το Athens Bar Show 2022 και οι δράσεις του δεν απευθύνονται μόνο στους επαγγελματίες, αλλά και στο κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στις παράλληλες εκδηλώσεις Athens Bar Week και ABS Closing Party.

Athens Bar Week

Από τη Δευτέρα (7/11) έως και την Πέμπτη (10/11), ολόκληρη η πόλη της Αθήνας μετατρέπεται σε ένα απέραντο και εξωστρεφές bar. Κατά τη διάρκεια αυτών των 4 ημερών μερικά από τα καλύτερα bars της πόλης «ενώνονται» με τα μεγαλύτερα cocktail bars του πλανήτη. Οι επισκέπτες των bars, και όχι μόνο οι επαγγελματίες του χώρου, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή μέσα από takeovers και pop up bars.

Athens_Bar_Show_2021-pr_10_copy.jpg
Από τη Δευτέρα (7/11) έως και την Πέμπτη (10/11), ολόκληρη η πόλη της Αθήνας μετατρέπεται σε ένα απέραντο και εξωστρεφές barAthens Bar Show

Εκεί θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά signature cocktails και να ταξιδέψουμε γευστικά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μαζί με μοναδικά dj sets και το σύνθημα «Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου καταλαμβάνουν την πόλη», θα δούμε στο ποτήρι μας την υλοποίηση του οράματος του Athens Bar Show σε μια πραγματική γιορτή φιλοξενίας και bartending. Ολόκληρο το πρόγραμμα της Athens Bar Week και τα bars τα οποία συμμετέχουν, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

ABS Closing Party

Ειδικά για την Πέμπτη (10/11), ολόκληρη η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ένα pop up bar. Από τις 17:30 μέχρι τις 23:30 θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, και είστε καλεσμένοι σε αυτό, το τέλος του Athens Bar Show με το ABS Closing Party. Μοναδικά signature cocktails από τα καλύτερα bars της Ελλάδας, της Μεσογείου και την Ευρώπης θα σερβίρονται σε όλους τους επισκέπτες, παρέα με όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το φανταστικό διήμερο. Η εορταστική ατμόσφαιρα θα πλαισιωθεί από την party μουσική από ραδιοφωνικούς παραγωγούς που δώσει τον τόνο του «κλεισίματος» για ένα ακόμα επιτυχημένο Athens Bar Show.

Οι επαγγελματίες που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους από εδώ, ενώ σημειώνεται πως το εισιτήριο για το κοινό που θέλει να έρθει στο ABS Closing Party κοστίζει 15€ και περιλαμβάνει ένα ποτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ