ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «EVA»: Εντυπωσιακές εικόνες από υδροστρόβιλο στην Κορινθία

Κακοκαιρία «EVA»: Εντυπωσιακές εικόνες από υδροστρόβιλο στην Κορινθία
Ο υδροστρόβιλος που εκδηλώθηκε στην Κορινθία ήταν ορατός και από τους Αγίους Θεοδώρους EUROKINISSI / ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τον υδροστόβιλο που σημειώθηκε στην Κορινθία μια περιοχή που επλήγη την Κυριακή (6/11) από έντονες βροχοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία «EVA».

Ο υδροστρόβιλος εκδηλώθηκε συγκεκριμένα στον Σαρωνικό και ήταν ορατός και από τους Αγίους Θεοδώρους.

Στους Αγίους Θεοδώρους σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης agioitheodoroi.com συνεχίζεται η βροχόπτωση, που κατά διαστήματα γίνεται έντονη.

Να σημειωθεί ότι χθες Σάββατο υδροστρόβιλοι εμφανίστηκαν σε Ηγουμενίτσα και Μεσσηνία.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας:

Πού θα χτυπήσει η EVA τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με το νέο, επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε σήμερα (6/11) η ΕΜΥ, έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07/11) θα συνεχιστεί η κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:

α) μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (06-11-22) στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο

β) μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (06-11-22) στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την Αττική και την ανατολική Πελοπόννησο

γ) μέχρι τις βραδινές ώρες της Κυριακής (06-11-22) στις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη

δ) από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (06-11-22) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07-11-22) στο ανατολικό Αιγαίο από την περιοχή Σάμου-Ικαρίας και νοτιότερα μέχρι και τα Δωδεκάνησα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ