Άγριο κυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας για τη σύλληψη 57χρονου που επιτέθηκε σε κορίτσια
Σε ένα άγριο κυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού μέχρι την Καπνικαρέας προχώρησαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για να καταφέρουν να συλλάβουν τον 57χρονο που βλέπετε στη φωτογραφία και λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί σε δύο μικρά κορίτσια τα οποία βρίσκονταν μέσα σε γνωστό κατάστημα φαστ-φουντ στο Σύνταγμα.
Ο 57χρονος που μπήκε επίσης στο κατάστημα δεν δίστασε ξαφνικά να επιτεθεί στο πρώτο ανήλικο κορίτσι και να προβεί σε ασελγείς πράξεις, με το ανήλικο παιδί να αρχίζει να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.
Εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα και σε ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι που είδε μπροστά του. Αμέσως μετά βγήκε από το κατάστημα και άρχισε να τρέχει για να εξαφανιστεί.
Τα δύο θύματά του περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά του σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ και λίγο αργότερα ο 57χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο, ενώ διετάχθη και ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26