ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θάνατος 51χρονου με αλυσοπρίονο στο δάσος – Δικογραφία σε βάρος 59χρονου

Θεσσαλονίκη: Θάνατος 51χρονου με αλυσοπρίονο στο δάσος – Δικογραφία σε βάρος 59χρονου
Η σορός του 51χρονου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (6/11), σε μία ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Δικογραφία σε βάρος ενός 59χρονου σχηματίστηκε από τις Αρχές της Θεσσαλονίκης για τον θάνατο ενός 51χρονου από την Αλβανία ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στα Κερδύλια Όρη, κοντά στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί στη συγκεκριμένη περιοχή με τον 59χρονο κατηγορούμενο καθώς ζούσαν στο ίδιο χωριό και ο 51χρονος εργάζονταν για τον κατηγορούμενο.

Η σορός του βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (6/11), σε μία ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή, από αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του μετά τη δήλωση εξαφάνισης από τον αδερφό του.

Ο 51χρονος υλοτόμος, μαζί με τον κατηγορούμενο είχαν επισκεφτεί κι άλλες φορές μαζί το συγκεκριμένο σημείο για να προχωρήσουν σε παράνομες εργασίες υλοτόμησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άντρες πήγαν μαζί στην δύσβατη περιοχή, όμως ο 59χρονος έφυγε μόνος του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί τι πραγματικά συνέβη στο βουνό και υπό ποιες συνθήκες ο 51χρονος έχασε τη ζωή του. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο 59χρονος έφυγε από το δάσος μαζί με το γιο του για να μεταφερθεί σε Κέντρο Υγείας λόγω τραυματισμού, δεν ανέφερε στις Αρχές ότι μαζί τους ήταν και ο 51χρονος άνδρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ