Βουλή: 14χρονος μαθητής πήγε να μπει με μαχαίρι και συνελήφθη
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στη Βουλή, όπου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης σχολέιου στο Κοινοβούλιο, ένας 14χρονος μαθητής πήγε να μπει με μαχαίρι και συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς τα παιδιά έφτασαν στη Βουλή, ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικοί να τα στοιχίζουν για να εισέλθουν, αφού πρώτα έπρεπε να περάσουν από τα μηχανήματα X-ray.
Kάποια στιγμή κατά τη διαδικασία ελέγχου, όταν πέρασε ένας 14χρονος μαθητής από το σχολείο Αργυρούπολης, ένας αστυνομικός συνειδητοποίησε ότι το παιδί έφερε πάνω του μαχαίρι.
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ο μαθητής συνελήφθη. Στο άκουσμα της είδησης αυτής το σοκ τόσο για τους εκπαιδευτικούς που συνόδευαν τα παιδιά όσο και για τους γονείς του 14χρονου ήταν πολύ μεγάλο.
Κατασβέστηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει το απόγευμα του Σαββάτου στην Τριανταφυλλιά Ηλείας
22:02
Ο «αρχιφύλακας» κοράκι: Η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
21:57
Διασώθηκαν μέσω θαλάσσης τέσσερις εγκλωβισμένοι λόγω της κακοκαιρίας στην Ιεράπετρα
21:47
Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με πατίνι στην Καβάλα
21:36