Βουλή: 14χρονος μαθητής πήγε να μπει με μαχαίρι και συνελήφθη
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στη Βουλή, όπου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης σχολέιου στο Κοινοβούλιο, ένας 14χρονος μαθητής πήγε να μπει με μαχαίρι και συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς τα παιδιά έφτασαν στη Βουλή, ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικοί να τα στοιχίζουν για να εισέλθουν, αφού πρώτα έπρεπε να περάσουν από τα μηχανήματα X-ray.
Kάποια στιγμή κατά τη διαδικασία ελέγχου, όταν πέρασε ένας 14χρονος μαθητής από το σχολείο Αργυρούπολης, ένας αστυνομικός συνειδητοποίησε ότι το παιδί έφερε πάνω του μαχαίρι.
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ο μαθητής συνελήφθη. Στο άκουσμα της είδησης αυτής το σοκ τόσο για τους εκπαιδευτικούς που συνόδευαν τα παιδιά όσο και για τους γονείς του 14χρονου ήταν πολύ μεγάλο.
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 1.213 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία - Πώς θα τα δείτε
04:00
Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
03:00
Έρχεται τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Τα ποσά
02:00
Νέο πρόγραμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για άνεργους 18-29 ετών - Τα βήματα για την ένταξη
01:00