ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Βρέθηκε θαμμένος στην παραλία 31χρονος εργάτης

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Βρέθηκε θαμμένος στην παραλία 31χρονος εργάτης
Το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής, αλλά είχε βρεθεί στην περιοχή τις τελευταίες 3-4 μέρες με σκοπό να εργαστεί EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος ενός 31χρονου εργάτη γης από την Αλβανία, στην παραλία Καρτελά στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής, αλλά είχε βρεθεί εκεί τις τελευταίες 3-4 μέρες με σκοπό να εργαστεί. Όπως προέκυψε από την αυτοψία του ιατροδικαστή Κορίνθου, που βρέθηκε στο σημείο (7/11), το πτώμα του 31χρονου ήταν θαμμένο στην άμμο και έφερε πολλαπλά τραύματα από μεταλλικό όργανο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το σώμα ήταν θαμμένο λιγότερο από 24 ώρες στην περιοχή. Επίσης, κατά την έρευνα του ιατροδικαστή προέκυψε ότι το σώμα βρισκόταν σε ακαμψία γεγονός, που προσδιορίζει σε κάποιο βαθμό και τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος.

Εν τω μεταξύ από χθες Δευτέρα (7/11) οι αστυνομικές αρχές, προχώρησαν σε προσαγωγές κατοίκων και πήραν αρκετές καταθέσεις με σκοπό να φτάσουν το συντομότερο στα ίχνη του δράστη ή των δραστών, ώστε να διαφανούν και τα κίνητρα της εγκληματικής αυτής πράξης.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (7.11.2022) το απόγευμα, σε παραλία της Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, ο 31χρονος εντοπίσθηκε θαμμένος στην άμμο, φέροντας τραύματα.

Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας για εξερεύνηση του χώρου, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ