ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Πώς σώθηκε η 20χρονη από τον 28χρονο που επιχείρησε να την βιάσει

Νίκαια: Πώς σώθηκε η 20χρονη από τον 28χρονο που επιχείρησε να την βιάσει
Ένας άνδρας που άκουσε τις φωνές της 20χρονης την έσωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή στη Νίκαια EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένας άνδρας που άκουσε τις φωνές της 20χρονης την έσωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της στη Νίκαια.

Ο ίδιος περιγράφει πώς έσωσε την 20χρονη, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από τον δράστη, στην περιοχή της Νίκαιας. Η 20χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 28χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος στη συνέχεια επιχείρησε να τη βιάσει.

Η ίδια άρχισε να φωνάζει, ζητώντας βοήθεια. Ο άνθρωπος που άκουσε τις φωνές της και κατέβηκε να την βοηθήσει, περιέγραψε στο MEGA τι συνέβη.

«Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως και την είδα την κοπέλα χτυπημένη, "τι έγινε" κτλ., "μου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει", και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι. "Αστυνομία γρήγορα" κτλ., Λέω "την έχει χτυπήσει άσχημα’" βγαίνω έξω, της λέω "έλα γρήγορα μέσα"», λέει αρχικά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «η αστυνομία μου έλεγε από μέσα "μην ανοίγεις" μου λέει, "μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα’" Του λέω "δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω" Εγώ τους είπα "καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι"».

Ο 28χρονος φαίνεται πως παρακολουθούσε την 20χρονη και την αιφνιδίασε την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να φτάσει στο σπίτι της στη Νίκαια. «Όλη η ιστορία έγινε στην Αγίου Δημητρίου. Κι επειδή την έπιασε βροχή, στάθηκε εδώ στη γωνία σ’ ένα μπαλκόνι από κάτω για να κόψει λίγο η βροχή και προφανώς κάπου εκεί της επιτέθηκε αυτός, την είχε παρακολουθήσει, τώρα, ποιος ξέρει πού ήταν κρυμμένος».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Η κοπέλα έλεγε ότι "τον έχω δει, σύχναζε εδώ στην πλατεία κάτω, τον έχω δει πολλές φορές, μου έχουν πει ότι έχει κάνει φυλακή, ότι δεν είναι καλός άνθρωπος, έχει ένα πολύ άσχημο πρόσωπο"… Αυτό μου έλεγε η κοπέλα», αναφέρει ο άνδρας που έσωσε την 20χρονη.

Τα χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι της γυναίκας ήταν τρομακτικά. Αιμορραγούσε αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσε να φύγει όσο πιο μακριά μπορούσε από τον 28χρονο, προκειμένου να γλιτώσει. Ευτυχώς οι γείτονες έβαλαν τις φωνές κι εκείνος το έβαλε στα πόδια.

Μετά την επίθεση μπήκε σε μαγαζί και αγόρασε μπύρα

Αμέσως μετά την επίθεση στην 20χρονη και λίγο πριν συλληφθεί, ο δράστης μπήκε σε ένα κατάστημα για να αγοράσει μια μπύρα. Σύμφωνα με το βίντεο, ο δράστης πηγαίνει ατάραχος στο ταμείο, με την υπάλληλο να διακρίνει στο πρόσωπό του τις γρατζουνιές από την 20χρονη γυναίκα και την πάλη που είχε προηγηθεί.

Η 28χρονη ταμίας αφού είδε τις γρατζουνιές στο πρόσωπό του ενημέρωσε τον προϊστάμενό της και λίγα λεπτά αργότερα η αστυνομία έφτασε στο κατάστημα και τον συνέλαβε.

Ο δράστης είχε καθίσει έξω από το κατάστημα για να πιει τη μπύρα του.

Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού 20χρονης στη Νίκαια

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια που έκανε η 20χρονη στη Νίκαια για να ξεφύγει από τον 28χρονο Αλβανό, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει.

Η απόπειρα βιασμού της 20χρονης εκτυλίσσεται στη Νίκαια και η 20χρονη κοπέλα αρχίζει να χτυπά πόρτες και κουδούνια, ζητώντας βοήθεια.

Πώς έγινε η επίθεση στη Νίκαια

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, ο 28χρονος Αλβανός επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη κοπέλα που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της.

Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλη της της δύναμη και τότε ο δράστης άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα. Ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις κραυγές της κοπέλας για βοήθεια και ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν έναν άνδρα, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, ο οποίος ταίριαζε με τις περιγραφές της κοπέλας. Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν διαπίστωσαν ότι είχε αμυχές και νυχιές στο πρόσωπο και ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του.

Η 20χρονη αναγνώρισε τον δράστη από φωτογραφίες που της έδειξαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου.

Το συμβάν έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι της 20χρονης με τον δράστη να τη χτυπά αλύπητα προκειμένου να τη βιάσει. «Η επίθεση έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι μέχρι να σταματήσει η βροχή κι αυτός ήταν απέναντί μου κρυμμένος.

Τον είδα, είχε πολλές ουλές στο πρόσωπό του, είχαμε κοινούς γνωστούς και γνώριζα κάποια πράγματα γι' αυτόν τον άνθρωπο. Ο τρόπος που με κοιτούσε με έκανε να τρομάξω. Κατάλαβα ποιος ήταν και φοβήθηκα πολύ», ανέφερε η κοπέλα.

Και πρόσθεσε: «Όταν ξεκίνησα να φύγω, δεν κατάλαβα πότε ήρθε από πίσω μου, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να μου κλείνει το στόμα και τη μύτη κι αρχίσαμε να παλεύουμε πάρα πολύ παρά τον τρόμο που είχα εκείνη τη στιγμή.

Μια γυναίκα άκουσε τις φωνές μου, φώναζα «βοήθεια» όσο αυτός με χτυπούσε στο κεφάλι. Θυμάμαι όταν σταμάτησε να με χτυπάει, έτρεχα από πίσω του για να τον προλάβω παρά τα χτυπήματα που είχα στο πρόσωπό μου. Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, το μάτι μου, το φρύδι μου είναι όλα πρησμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ