ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Σταμάτησαν για φαγητό και τους έκλεψαν όλα τους τα πράγματα από το αυτοκίνητο

Φθιώτιδα: Σταμάτησαν για φαγητό και τους έκλεψαν όλα τους τα πράγματα από το αυτοκίνητο
Η κλοπή σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο των Καμένων Βούρλων ΙΝΤΙΜΕ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ομάδα επιστημόνων, καθώς έκλεψαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, από το σταθμευμένο αυτοκίνητο τους στα Καμένα Βούρλα, όπου σταμάτησαν για φαγητό. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, αφήσανε το αυτοκίνητό τους στη γωνία Γερ. Βασιλειάδη και Μακεδονίας στις 16:00 και απομακρυνθήκαν μερικές δεκάδες μέτρα για φαγητό.

Όταν επέστρεψαν σε αυτό, γύρω στις 17:30, με έκπληξη είδαν να έχει αφαιρεθεί η κλειδαριά από τη θέση του οδηγού και είχαν κλέψει:

  • μαύρη θήκη με φωτογραφική μηχανή Cannon Pawershot SX60,
  • σακίδιο πλάτης Osprey χρώματος μαύρο-κίτρινο,
  • σακίδιο Quechua χρώματος χακί,
  • σακίδιο πλάτης Karrimor χρώματος μαύρο – κόκκινο,
  • σακίδιο γκρι- πράσινο.

Μέσα στα σακίδια, όμως εκτός από είδη ρουχισμού, υπήρχαν πολύ σημαντικά πράγματα, όπως διαβατήριο, φορητός υπολογιστής Dell Vostro 3500, δύο σκληροί δίσκοι, φωτογραφική μηχανή Nikon D7200, τηλεφακός 55-300 μμ, κ.ά.

Από τους δράστες σίγουρα κάποια πράγματα δεν μπορούν να αξιοποιηθούν. Οι σκληροί δίσκοι έχουν ελάχιστη αξία μεταπώλησης, τα αρχεία που έχουν όμως είναι πολύ σημαντικά και έχουν πληροφορίες και για τη μελέτη της τοπικής πανίδας.

Όποιος έχει δει την κλοπή ή έχει εντοπίσει κάποια από τα κλεμμένα πράγματα, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσει με το ΑΤ Καμένων Βούρλων στο οποίο έγινε και η καταγγελία της κλοπής. Μάλιστα στο σημείο γινόντουσαν έργα και ίσως κάποιος από το συνεργείο να αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις. Επίσης αν υπάρχουν κοντινές κάμερες στο χώρο με υλικό από την 26η Οκτωβρίου στις ανωτέρω ώρες, θα βοηθούσε επίσης σημαντικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ