Θεσσαλονίκη: Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα αίτια του θανάτου της 6χρονης
Ανανεώθηκε:
Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 6χρονης που υπέστη ανακοπή καρδιάς στη Θεσσαλονίκη. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις για το θάνατό της.
Το μικρό παιδί είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του Σοχού, όπου οι γιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο το οποίο και εφημέρευε.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, «αν δεν γίνει ιατροδικαστική εξέταση δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».
Σύμφωνα με πληροφορίες φτάνοντας στα επείγοντα του νοσοκομείου το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή και μετά από εντατικές προσπάθειες από ομάδα γιατρών επανήλθε.
Κατά την επακόλουθη προσπάθεια διασωλήνωσης και μεταφοράς στη ΜΕΘ Παίδων, υπέστη και πάλι ανακοπή η οποία ήταν μοιραία για το παιδί.
Ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 6χρονης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού είχε αυτοκτονήσει πριν από ένα χρόνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Εξάχρονο κοριτσάκι πέθανε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
Δήμας: «Παραδίδεται αύριο στους πολίτες η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά»
18:27
Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Νεοχώρι Πρέβεζας - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα
18:21
«Όχι» από ΝΔ στην εκλογή της Έλενας Ακρίτα στο προεδρείο της Βουλής
18:19
Η Σουηδία θα υπογράψει συμφωνία ύψους 4,3 δισ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων φρεγατών από τη Γαλλία
18:04