Τηλεφώνημα για βόμβα και στον ΣΚΑΪ
Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας και στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11), μετά από αντίστοιχο συναγερμό και στο κανάλι OPEN.
Συγκεκριμένα, στις 12:05 άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα που θα εκραγεί σε 25 λεπτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα ήταν ηχογραφημένο, με γυναικεία φωνή.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.
Νωρίτερα, αναστάτωση επικράτησε και στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, καθώς τηλεφώνησε άγνωστος, για τοποθέτηση βόμβας. Όλοι οι εργαζόμενοι βγήκαν άμεσα από το κτήριο ενώ οι Αρχές που έφτασαν εγκαίρως προχώρησαν στους απαραίτητους ελέγχους.
Και στο OPEN, δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό ή ύποπτο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τηλεφώνημα για βόμβα στο κανάλι Open
Λήξη συναγερμού στο OPEN – Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Παιανία - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
11:36
Παραμορφωση - Αμερικανικός Βούβαλος: Δύο παραστάσεις για τις ιστορίες που χτίζουμε για τον εαυτό μας
11:36
Τι γνωρίζουμε για τα «διαστημικά όπλα» που οι ΗΠΑ έχουν σε τροχιά – Ο ανταγωνισμός και οι κίνδυνοι
11:33
Κανονικά λειτουργεί το Μετρό Θεσσαλονίκης - Είχε διακοπεί λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης
11:31