ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει η μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει η μητέρα της 12χρονης
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, «η 37χρονη προφυλακίστηκε άδικα και βιαστικά» Intime/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Στην αθωότητά της επιμένει η μητέρα της 12χρονης η οποία έπεσε θύμα μαστροπείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, «η 37χρονη προφυλακίστηκε άδικα και βιαστικά ενώ στην κατάθεσή της η ανήλικη τη βγάζει εκτός κάδρου, για αυτό και πρόκειται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης».

Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο MEGA ανέφερε πόσο εντύπωση του έχει κάνει το ότι έρχεται στη δημοσιότητα και πάλι η κατάθεση της 12χρονης ενώ ο ίδιος δεν την έχει στην κατοχή του και την έχει ζητήσει όπως είπε από την ανακρίτρια.

Στην τέταρτη κατάθεση που δίνει το ανήλικο κορίτσι βγάζει και πάλι εκτός κάδρου υπόπτων την μητέρα της και πάνω σε αυτό ο δικηγόρος σχολίασε: «Η ψυχολόγος που εξετάζει το παιδί θα είχε καταλάβει αμέσως εάν οι απαντήσεις του παιδιού δεν ήταν αληθινές και θα το είχε καταθέσει».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η απόφαση της προφυλάκισης της μητέρας ήταν μία τελείως άδικη προσωρινή κράτηση και πάρα πολύ βιαστική. Επιπλέον όπως είπε θα έπρεπε πρώτα να είχε εξεταστεί το παιδί, να διερευνηθεί ο λογαριασμός και κατόπιν, αν χρειαζόταν, να είχε προχωρήσει η προφυλάκιση της μητέρας.

Με την προφυλάκιση, όπως υποστηρίζει ο κ. Λύτρας, η μητέρα χωρίστηκε από όλα τα παιδιά της, τα οποία την στηρίζουν και εξέφρασε την ελπίδα ότι η προσωρινή κράτηση θα ανακληθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε ότι έχει γίνει εξέταση και στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας και δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση των βιασμών.

Σε γιαγιά και θεία τα παιδιά

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, τα παιδιά της οικογένειας που φιλοξενούνταν μέχρι τώρα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», φεύγουν από τη δομή. Όπως σημείωσε ο δικηγόρος τα παιδιά θα δοθούν στην γιαγιά και η 12χρονη θα πάει στην θεία της και ενδεχομένως ένα από τα αδέλφια της θα πάει μαζί της για να μην είναι μόνη της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ