ΕΛΛΑΔΑ

Οι τροχοί του POWERSPIN γυρίζουν σε ψηφιακό περιβάλλον

Οι τροχοί του POWERSPIN γυρίζουν σε ψηφιακό περιβάλλον
To POWERSPIN στο OPAP Store App

Η νέα εποχή διασκέδασης στα καταστήματά ΟΠΑΠ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με πρωταγωνιστή το OPAP Store app, τη νέα εφαρμογή του ΟΠΑΠ. 

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Φυκίρη, υπάλληλο σε κατάστημα ΟΠΑΠ στα Βριλήσσια, το POWERSPIN, είναι από τα παιχνίδια που έχουν την μεγαλύτερη απήχηση σε όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή. «Το POWERSPIN αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν μέσα από Αριθμό, Σύμβολο, Ζώνη ή/και Over/Under 12,5 ή τον συνδυασμό αυτών, εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ», τονίζει.

Και στα τερματικά OPAPBET

Από χθες το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ είναι διαθέσιμο και στις συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (OPAPBET). Ο κ. Φυκίρης υπογραμμίζει: «Το POWERSPIN γίνεται να αυτόνομο παιχνίδι, αποφορτίζοντας σημαντικά τον πάγκο εξυπηρέτησης. Οι επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ έχουν πλέον την δυνατότητα να παίξουν μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον των OPAPBET».

Το Powerspin στο «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

«Παράλληλα, το παιχνίδι συμμετέχει και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη του προγράμματος που χρησιμοποιούν την εφαρμογή να κερδίζουν διάφορα δώρα», σημειώνει ο κ. Φυκίρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ