Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 22χρονου για βιασμό 14χρονης σε ίδρυμα
Σε έξι έτη κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 22χρονος για βιασμό 14χρονης μέσα σε ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη. Η ποινή μειώθηκε κατά δύο έτη σε σχέση με την πρωτοβάθμια δίκη, με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας.
Η υπόθεση διαδραματίστηκε τον Ιανουάριο του 2020, όταν η παθούσα και δύο συνομήλικες φίλες της, φιλοξενούμενες επίσης στο ίδιο ίδρυμα, βγήκαν βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Εκεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συναντήθηκαν με παρέα τριών μεταναστών, και καθώς είχε περάσει η ώρα αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε δωμάτιο φθηνού ξενοδοχείου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Η 14χρονη έφυγε έντρομη και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, ημίγυμνη και ξυπόλυτη, στην πλατεία Αριστοτέλους από αστυνομικούς.
Στην απολογία του, ο νεαρός δράστης είπε ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στις φυλακές για την έκτιση του υπόλοιπου της ποινής του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κηφισιά: Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων που λήστευε με σιδηρογροθιές και μαχαίρια
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 47χρονου άνδρα για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών
Συνελήφθη 24χρονος στον Πειραιά για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων με «δίκυκλο διανομής»
17:06
Οδηγός κινούνταν με την όπισθεν σε σήραγγα στην Εθνική Πατρών - Πύργου (vid)
17:00
Αγρίνιο: Νεκρός 74χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
16:55
Νέα σύσκεψη στη Μυτιλήνη για τον αφθώδη πυρετό: Τις επόμενες ημέρες η καταβολή των αποζημιώσεων
16:51