ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Συνελήφθη 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μαθήτρια γυμνασίου

Κως: Συνελήφθη 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μαθήτρια γυμνασίου
Οι μαθήτριες κατέθεσαν στην Αστυνομία παρουσία πραγματογνώμονα παιδοψυχολόγου EUROKINISSI / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Για απόπειρα βιασμού ανήλικης και για σεξουαλική επίθεση σε βάρος τριων μαθητριών γυμνασίου συνελήφθη ένας 35χρονος στο νησί της Κω.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική διερεύνηση της σχετικής καταγγελίας, η επίθεση έγινε μέσα σε μπαρ το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, όπου αρχικά ο 35χρονος φέρεται να έκανε χειρονομίες και πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος τριών μαθητριών γυμνασίου.

Οι μαθήτριες έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία, παρουσία πραγματογνώμονα παιδοψυχολόγου.

Η 13χρονη ανέφερε ότι μετά την επίθεση βγήκε από το μπαρ συγχυσμένη και τότε ο δράστης την ακολούθησε, τη χτύπησε, την πίεσε στη μέση και τη μετέφερε στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει δίπλα από το κατάστημα. Στη συνέχεια, την έσπρωξε στα πίσω καθίσματα, όπου μπήκε και ο ίδιος και εκεί με το ένα χέρι του κρατούσε το στόμα της, ενώ με το άλλο του χέρι άρχισε να τη θωπεύει.

Ο φερόμενος δράστης προσπάθησε να βιάσει το παιδί, ωστόσο το κορίτσι κατάφερε να τον απωθήσει, να βγει από το αυτοκίνητο και να τρέξει στο χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένοι άλλοι συμμαθητές της.

Στο κατάστημα όπου ήταν οι μαθητές λάμβανε χώρα χοροεσπερίδα του Γυμνασίου της Κω, όπου είχαν πάει δεκάδες μαθητές.

Ο 35χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ