ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη διακοπή στη δίκη του ντράμερ: Παρατείνεται για έξι μήνες η κράτησή του

Τρίτη διακοπή στη δίκη του ντράμερ: Παρατείνεται για έξι μήνες η κράτησή του
Η δίκη αυτή που είχε προγραμματιστεί να συνεχιστεί σήμερα διεκόπη ωστόσο για τις 22 Δεκεμβρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας. EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Παρατείνεται για ακόμη έξι μήνες με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η προσωρινή κράτηση του πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα 2007- 2015 σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε.

Η δίκη αυτή που είχε προγραμματιστεί να συνεχιστεί σήμερα διεκόπη ωστόσο για τις 22 Δεκεμβρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας.

«Εγώ μπορώ όποτε πείτε κύριε Πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό. Είχε δεσμευτεί ότι θα έρθει και θα αρχίσει σήμερα η δίκη, ο συνήγορος υπεράσπισης. Μπορεί έστω και δύο ώρες να έρθει να μας τιμήσει ο συνάδελφος. Αυτός είναι εμπαιγμός», είπε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής η εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης έχει διακοπεί τρεις φορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ