Ηράκλειο: Καταδίκη παππού και γιαγιάς για ασέλγεια σε βάρος της εγγονής τους
Αποστροφή προκαλεί η υπόθεση που εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, με κατηγορούμενους τον παππού και τη γιαγιά ενός 12χρονου σήμερα κοριτσιού.
Tο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, έκρινε ένοχους τον 55χρονο παππού και την σύζυγο του, για την αποπλάνηση της ανήλικης εγγονής τους, όταν εκείνη ήταν μόλις 3-4 ετών.
Ο παππούς κρίθηκε και στο δεύτερο βαθμό ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, ενώ η γιαγιά του παιδιού κρίθηκε ένοχη για συνέργεια στην αποπλάνηση ανηλίκου.
Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, ενώ στη σύζυγό του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών, με τριετή αναστολή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ξυλοδαρμός και παρενόχληση στο Παίδων: Εντολή Πλεύρη για ΕΔΕ
ΕΛΛΑΔΑ
Νοσοκομείο Παίδων: Ξυλοδαρμός 14χρονου που κατηγορήθηκε για παρενόχληση 7χρονου
CULTURE
Στο λιμάνι της Ύδρας σήμερα ο Μπραντ Πιτ: Τα εντυπωσιακά σκηνικά εποχής και το «ιστορικό» δελφίνι (vid)
09:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λαζαρίδης για δηλώσεις Δένδια: «Στο τέλος της ημέρας θα κριθούμε όλοι μας - Να μην ρίχνουμε νερό στον μύλο της εσωστρέφειας»
09:26
CULTURE
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ