Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια - Εκκενώνεται το κτήριο
Σε εξέλιξη είναι διαδικασία εκκένωσης του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ύστερα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το τηλεφώνημα έγινε στις 9.18 το πρωί στην Άμεση Δράση, ενώ ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών, με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, κατευθύνονται προς τα Δικαστήρια για να πραγματοποιήσουν ελέγχους.
Η κυκλοφορία επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο, έχει διακοπεί, ενώ κυκλοφοριακή συμφόρηση παρουσιάζει η οδός Πολυτεχνείου.
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί η Ισλανδία επισπεύδει την ψηφοφορία για την ένταξή της στην ΕΕ: «Κλειδώνει» το χρονοδιάγραμμα μες στις επόμενες εβδομάδες
10:14
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα στην Εύβοια: Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής (pics&vid)
10:03
ΚΟΣΜΟΣ
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ: Στο παρά πέντε της σύγκρουσης ΗΠΑ - Ιράν: Τα τέσσερα πιθανά σενάρια για το πότε μπορεί να «χτυπήσει» ο Τραμπ
09:54
ΕΛΛΑΔΑ
Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής στο πρώτο δίμηνο: Γιατί η δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται από ισχυρά φαινόμενα
09:41
ΚΟΣΜΟΣ