Τραγωδία στην Ξάνθη: Αυτοκτόνησε στρατιωτικός μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετούσε
Τέλος στη ζωή του έδωσε 45χρονος ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηράς στο Πετροχώρι Ξάνθης.
Ο ανθυπασπιστής αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο, μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετούσε στο Πετροχώρι.
Οι συνάδελφοί του σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα xanthinea.gr ακούγοντας τον πυροβολισμό έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο αξιωματικός του Δ’ ΣΣ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, ωστόσο διενεργείται προανάκριση αρμοδίως, ενώ οι συνάδελφοί του παραμένουν σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.
Ο 45χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού.
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ
Σε ανακοίνωσή του το ΓΕΣ αναφέρει:
«Ένας ανθυπασπιστής, 45 ετών, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της Ξάνθης και εκτελούσε υπηρεσία, τραυματίστηκε σοβαρά από όπλο, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα εντός του στρατοπέδου. Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ισπανία: Κατασχέθηκαν 10 τόνοι κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στην ανοιχτή θάλασσα
15:53
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη - Φιντάν: Στο επίκεντρο διμερή ζητήματα και παγκόσμιες εξελίξεις
15:43
Καθαρά Δευτέρα 2026: Πότε πέφτει το τριήμερο - Αναλυτικά όλες οι αργίες της χρονιάς
15:37
Live: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τη συνάντησή του με τον Σάντσεθ στην Ισπανία
15:31