Kαιρός: Yψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο, ακολουθεί καύσωνας
Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα αναμένονται το Σαββατοκύριακο, ικανές να οδηγήσουν αρκετούς από τους κατοίκους της πρωτεύουσας στις παραλίες για τα πρώτα μπάνια.
Συγκεκριμένα, καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας περιμένουμε το Σάββατο, όμως σταδιακά στα ορεινά ηπειρωτικά και στη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία τις θερμές ώρες της ημέρας θα ξεπεράσει ακόμα και τους 30 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο μεταβλητοί έως 3.
Την Κυριακή η μέση θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο με τον θερμόμετρο να φτάνει τους 31 βαθμούς στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα. Αναμένονται αραιές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στα πελάγη.
Την Δευτέρα αναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας και μίνι-καύσωνας.
Δορυφορική εικόνα δείχνει την καταστροφή στην μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ
23:56
Πρώτα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν: Αντίποινα της Τεχεράνης - «Φωτιά» στο πετρέλαιο
23:48
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αλληλεγγύη στην Κύπρο
23:39
Επτάχρονος κλειδώθηκε σε θυρίδα παραλαβής δεμάτων στο λιμάνι της Καβάλας (vid)
23:28