ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Βίαζε την ανήλικη αδερφή των φίλων του

Ηράκλειο Κρήτης: Βίαζε την ανήλικη αδερφή των φίλων του
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρς της ανήλικης EUROKINISSI / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, συγκλονίζει το Ηράκλειο Κρήτης, μετά από καταγγελία μιας 51χρονης μητέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, 25χρονος από το Ηράκλειο, εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που είχε με τους δύο γιους της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της, χωρίς τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα creta24.grη Ασφάλεια Ηρακλείου ολοκλήρωσε την δικογραφία για την υπόθεση και τη διαβίβασε στην εισαγγελία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ανήλικη στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης, προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, κατ’ εξακολούθηση, όταν ήταν οι δύο τους στο σπίτι.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η πρώτη φορά που έγιναν οι πράξεις αυτές σε βάρος της ανήλικης ήταν τοκαλοκαίρι του 2012. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι το κορίτσι ήταν τότε πέντε ετών.

Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και στην ολιγόλεπτη απουσία του αδερφού της, ο κατηγορούμενος την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, παρά το γεγονός ότι το παιδί του ζητούσε να σταματήσει, κλαίγοντας και φωνάζοντας.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία από την εξέταση που έκανε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ