ΕΛΛΑΔΑ

Ενδοοικογενειακή βία: Το δώρο αστυνομικών σε παιδιά και η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

Ενδοοικογενειακή βία: Το δώρο αστυνομικών σε παιδιά και η ανάρτηση Θεοδωρικάκου
«Χαίρομαι γιατί έχουμε πολλούς τέτοιους αστυνομικούς, πρότυπα για δράση σε δύσκολες εποχές, έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος Twitter/Τάκης Θεοδωρικάκος

Δύο αστυνομικούς στη Λευκάδα που επέδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που χειρίστηκαν, συνάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Προκειται για τον Υ/Β' Παναγιώτη Παππά και τον Αστυφύλακα Κοσμά Κίτσο, οι οποίοι έκαναν τα γενέθλια του 5χρονου γιου της οικογένειας και χάρισαν δώρα στον ίδιο και τις δίδυμες 7χρονες αδερφές του.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τους υποδέχθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και μοιράστηκαν σκέψεις, ιδέες, εμπειρίες από την κοινή προσπάθεια για την ασφάλεια των πολιτών. Επίσης, μαζί και με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Σκούμα, συζήτησαν για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί και τους τρόπους που μπορούν να βελτιωθούν οι προοπτικές και για την Αστυνομία και για την κοινωνία.

«Χαίρομαι γιατί έχουμε πολλούς τέτοιους αστυνομικούς, πρότυπα για δράση σε δύσκολες εποχές, έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τους δύο αστυνομικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ