Ρόδος: Συνολικά τέσσερις δολοφονίες ηλικιωμένων ομολόγησε η οικιακή βοηθός
Τρεις ακόμα δολοφονίες ηλικιωμένων φέρεται να ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο στους αστυνομικούς, μετά την ομολογία για πνιγμό της κατάκοιτης 75χρονης που φρόντιζε στις Καλυθιές. Συνελήφθη η οικιακή της βοηθός.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ίδια δηλώνει ότι πάσχει από ψυχική νόσο, με τις αρχές να αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη επιφύλαξη τα λεγόμενά της.
Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου στα χέρια του οποίου θα σταλεί η δικογραφία αύριο, Τρίτη 22 Νοεμβρίου, αναμένεται να αποφασίσει για την εξέλιξη των ερευνών.
Η 45χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 8:10 το πρωί σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου να μεταβεί στο σπίτι στις Καλυθιές, διότι έπνιξε με μαξιλάρι τη γυναίκα που πρόσεχε.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν την κατάκοιτη γυναίκα νεκρή και συνέλαβαν την οικιακή βοηθό.
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Στην αρχή νόμισα ότι είχε πέσει ένας δίσκος στο πάτωμα» (vid)
12:06
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42
Τέσσερις Παλαιστίνιοι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις
11:41