Χαλκιδική: Στην 31χρονη αγνοούμενη ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο Γαλαρινό
Σε μια γυναίκα 31 ετών, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα, ανήκει η σορός που βρέθηκε,το βράδυ της Δευτέρας, σε υπό ανέγερση κατοικία, στο Γαλαρινό Χαλκιδικής.
Το πρωί της Τρίτης ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης της σορού της και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο εργαστήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του ΑΠΘ.
Οι αγωνιώδεις αναζητήσεις για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν η 31χρονη έδωσε τελευταία φορά σημεία ζωής.
Ο επίλογος των ερευνών γράφτηκε,το βράδυ της Δευτέρας, όταν μέλη εθελοντικής ομάδας την εντόπισαν νεκρή σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου νεοαναγειρόμενης οικοδομής.
Κατά πληροφορίες, η σορός της έφερε αλλοιώσεις που πιθανολογείται ότι προκλήθηκαν από φωτιά, ενώ εκτιμάται ότι προηγήθηκε πτώση από τον δεύτερο όροφο της ίδιας κατοικίας. Από τη μακροσκοπική εξέταση του πτώματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Η γυναίκα φιλοξενείτο το τελευταίο διάστημα σε φίλη της στο Γαλαρινό, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 19 Νοεμβρίου από τον πατέρα της σε αστυνομικό τμήμα του νομού Ηλείας, περιοχή όπου εκείνος διαμένει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: Νεκρή η 31χρονη αγνοούμενη - Εντοπίστηκε απανθρακωμένη
Μαγνησία: Νεκρή ηλικιωμένη – Έπεσε από ταράτσα ενώ έκανε εργασίες
Αγρότες: Μηδενικός φόρος έως 20.000 ευρώ για τους επαγγελματίες - Πίνακες και παραδείγματα
01:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα καταβάλλονται μέχρι σήμερα
00:30
Βραζιλία: Οριακό δημοσκοπικό προβάδισμα του υιού Μπολσονάρου έναντι του Λούλα
23:56
Ζελένσκι: Συνάντηση με Τραμπ στα τέλη Σεπτεμβρίου - Πιθανή μια τριμερής με τη Ρωσία μετά τις εκλογές
23:47