Έξωση Ιωάννας Κολοβού: Νέα συγκέντρωση στήριξης της δημοσιογράφου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (22/11) έξω από εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων στο Μοσχάτο, μετά την έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της.
Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε από το ΠΑΜΕ και εργατικά σωματεία και βασικά της συνθήματα ήταν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός».
Η μοναδική κατοικία της δημοσιογράφου πλειστηριάστηκε για χρέος 15.000 ευρώ. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/11) την έδιωξαν από το σπίτι της, σπάζοντας την πόρτα.
Το γεγονός προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και κύμα αλληλεγγύης, με συγκεντρώσεις στο σπίτι της κ. Κολοβού στα Ιλίσια. Επιπλέον τα κόμματα της αντιπολίτευσης επέκριναν τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Συνελήφθησαν 17χρονος και 18χρονος για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα
20:15
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οι επιπτώσεις στην ελληνική αγορά LNG - Εκτεθειμένη η Ελλάδα
20:06
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Πυραυλικές επιθέσεις σε Τεχεράνη και Ισραήλ - Πιθανή χερσαία επιχείρηση του IDF στο Λίβανο
19:40
Εκρηξη από διαρροή φυσικού αερίου στη Ρώμη: Δύο τραυματίες, καταστροφές και εκκενώσεις
19:36