ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων
Η 21χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας INTIME

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του τροχαίου με εγκατάλειψη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου, στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βάσει περιγραφών η 21χρονη περίπου στις 1:20 τα ξημερώματα επιχείρησε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής, όταν την παρέσυρε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στη Voria.gr ότι τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν, να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.

Η 21χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και άφησε αβοήθητη την 21χρονη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον περιφερειακό ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενο στο συμβάν και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι και ο κάτοχος.

Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και την προανάκριση διεξάγει η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ