ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία με τον "δράκο" στο πάρκινγκ που δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου

Αυτοψία με τον "δράκο" στο πάρκινγκ που δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου

Αυτοψία με τον "δράκο" στο υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι, που δολοφονήθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου, έκαναν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Στο υπόγειο γκαράζ του αμαρουσιου που δολοφονήθηκε η 69 χρονη συνταξιούχος, πήγαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικοί της ασφαλείας τον 30 χρόνο βιαστή και βασικό ύποπτο για τη δολοφονία.

Η φράση κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του " δράκου" οτι " σε κάποιο υπόγειο χώρο που δεν θυμάται είχε επιτεθεί και σε μια ακόμη γυναίκα" έκανε τους αστυνομικους να προβληματιστούν και να τον υποψιάζονται ως δράστη της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Έτσι συνοδεία πέντε αστυνομικών μετέφεραν τον δράκο στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας μήπως απο τη στάση του άνδρα και οσα θα τους έλεγε εκεί, έβγαζαν κάποιο συμπέρασμα.

Προσπάθησαν να διαπιστώσουν αν οι κινήσεις του 30 χρόνου στο υπόγειο πάρκινγκ θα έδειχναν οτι γνώριζε το χώρο-το πάρκινγκ και το κλιμακοστάσιο- και γενικά αν η συμπεριφορά του θα πρόδιδε ότι έχει σχέση με τη δολοφονία .

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ο 30 χρόνος έδειχνε οτι ο χώρος του ήταν εντελώς "ξένος" και άγνωστος.Δεν μπορούσε καν να προσανατολιστεί, λένε αστυνομικές πηγές στο CNN Greece.

Παρά το γεγονός οτι έμειναν αρκετή ώρα και περπάτησαν και στους τρεις ορόφους του υπογείου πάρκινγκ, στο Μαρούσι, η συμπεριφορά του δεν έδωσε ικανά στοιχεία ώστε οι αρχές να βγάλουν κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Αν μάλιστα συνυπολογίσει κάποιος οτι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων ηταν αρνητικά και οι κάμερες ασφαλείας δεν εχουν κρατήσει το υλικό απο την επίμαχη μέρα, τότε σίγουρα μιλάμε για τοίχο στις έρευνες, ανέφερε αξιωματικός της ασφάλειας.

Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο πάνω από πολυκαταστήματα και διαμερίσματα στο Μαρούσι.

Την Δευτέρα η απολογία στον ανακριτή

Ο "δράκος" κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία και φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του ισχυριζόμενος, ωστόσο, πως πρόθεση του ήταν να αγγίξει τις γυναίκες και όχι να τις βιάσει.

Ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς πως αιτία ήταν μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση.

Ο 30χρονος έχει πάρει νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί στις 9:15.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ