Στα γιορτινά το Σύνταγμα - Έτοιμο το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (25/110 το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 21 μέτρων με τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων να εργάζονται πυρετωδώς για τον στολισμό του.
Το πανύψηλο δέντρο έφτασε στην πρωτεύουσα από το Καρπενήσι και ήδη τραβάει πάνω του τα βλέμματα των περαστικών που βρίσκονται στο σημείο ή φτάνουν με το μετρό στην κεντρική πλατεία.
Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης για να δει από κοντά τις εργασίες για τον στολισμό.
Το δέντρο ζυγίζει περίπου 6 τόνους. Η βάση του ζυγίζει 25 τόνους ενώ είναι φτιαγμένη από οπλισμένο σκυρόδεμα και ενισχυμένους κοιλοδοκούς. Προς το παρόν, είναι περιστοιχισμένο από προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Όπως και πέρυσι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα στολιστεί λίγα μέτρα δίπλα από το σιντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος και θα στολιστεί με 24.000 λαμπιόνια τύπου Led, χαμηλής κατανάλωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δήμος Αθηναίων: Άμεση ενημέρωση για την πόλη μέσω Viber
Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κίσσαμο Χανίων
14:21
Φωτιά στην Εύβοια - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση ενός οικισμού
14:12
Αιχμές Δούρου σε Πολάκη για «προσωπικές στρατηγικές» - Πολάκης: Θα γίνουμε μπουρλότο αν μιλήσω
14:12
Χειροπέδες σε πρώην πρόεδρο κοινότητας και πυροσβέστη για επτά εμπρησμούς στη Μεσσηνία
14:07