ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε ο Πέτρος Φιλιππιδης: «Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου»

Ξέσπασε ο Πέτρος Φιλιππιδης: «Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου»
Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση», φώναξε από το εδώλιο του κατηγορουμένου ο Πέτρος Φιλιππίδης ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Ξέσπασε σήμερα ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού Πέτρος Φιλιππίδης την ώρα που κατέθετε η συνάδελφός του Λένα Δροσάκη στη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.


«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση», φώναξε από το εδώλιο του κατηγορουμένου ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Αφορμή για το ξέσπασμα Φιλιππίδη υπήρξε η αναφορά της Λένας Δροσάκη για μια άλλη γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ηθοποιό, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομά της.

Σε πιέσεις της υπεράσπισης του ηθοποιού ότι οφείλει να δώσει περαιτέρω στοιχεία για το φερόμενο ως θύμα που αναφέρει, η Λένα Δροσάκη ανακάλεσε την αναφορά της αυτή.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε "δεν γνωρίζω".»

Λένα Δροσάκη: Συγγνώμη, δεν ήξερα…

Ακολούθησε η «έκρηξη» του κατηγορούμενου, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει προς την ηθοποιό «Συγγνώμη; Συγγνώμη;», με τη σύζυγό του Ελπίδα Νινού να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ