Μίνι καύσωνας από Δευτέρα με άλμα επτά βαθμών Κελσίου
Αν οι 27 βαθμοί Κελσίου, που προβλέπονται για το μεσημέρι της αυριανής Κυριακής, σας ακούγονται πολλοί για τα δεδομένα της εποχής, αυτό που ακολουθεί από τη μεθαυριανή Δευτέρα και για τις επόμενες τέσσερις ημέρες θα δοκιμάσει σίγουρα τις αντοχές σας.
Ξεκινώντας η εβδομάδα, το μεσημέρι της Δευτέρας, η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα είναι κατά επτά βαθμούς Κελσίου υψηλότερη συγκριτικά με την Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι θερμόμετρο θα δείξει 34 βαθμούς.
Ανάλογη θα είναι η κατάσταση και τα μεσημέρια της Τρίτης (34 βαθμοί Κελσίου), Τετάρτης (33 βαθμοί Κελσίου) και Πέμπτης (34 βαθμοί Κελσίου).
Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και τις βραδινές ώρες (21:00), η θερμοκρασία θα είναι σταθερά πάνω από τους 25 βαθμούς.
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στο Δημόσιο την Τρίτη – Πορείες και συγκεντρώσεις για την επαναφορά των δώρων
06:00
ΧΡΗΜΑ
Μέχρι πότε θα ισχύουν οι χειμερινές εκπτώσεις – Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
05:00
ΧΡΗΜΑ
Ρεύμα: Πόσο θα πληρώσουν τα νοικοκυριά με τις νέες τιμές - Aναλυτικά όλες οι χρεώσεις
04:00
ΧΡΗΜΑ
Στέγαση: Δύο νέα προγράμματα το καλοκαίρι – Έρχεται νέο «Ανακαινίζω» και κατασκευή κατοικιών
03:00
ΧΡΗΜΑ