ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνειούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 14 ατόμων της συμμορίας

Πολυτεχνειούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 14 ατόμων της συμμορίας
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας 14 ατόμων της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης. INTIME

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας 14 ατόμων της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες δεκατεσσάρων (14) ατόμων, οι οποίοι αποτελούν μέλη των τριών συμμοριών που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου».

Δείτε εδώ τα στοιχεία των «14»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τις σχετικές Εισαγγελικές Διατάξεις, αποσκοπεί στη διερεύνηση συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, στην περιέλευση πληροφοριών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου κάνοντας αντιληπτό τον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8695537 ή 210-8695538 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ