Εμπρηστική επίθεση σε εταιρεία ταχυμεταφορών στον Κολωνό
Εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής (27/11) σε εταιρεία ταχυμεταφορών στον Κολωνό.
Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε οχήματα της εταιρείας και από την έκρηξη που προκλήθηκε σημειώθηκαν ζημιές στα οχήματα.
Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα οχήματα και αμέσως μετά τους έβαλαν φωτιά είτε με σπίρτα είτε με προσανάμματα.
Κάτοικοι της περιοχής που είχαν τις φλόγες έτρεξαν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλα τα οχήματα της εταιρείας και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Με την υπόθεση θα ασχοληθεί η Κρατική Ασφάλεια ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι η επίθεση σχετίζεται με τα τελευταία γεγονότα στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ζάππειο: 14χρονη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από 30χρονο
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
ΕΛΛΑΔΑ
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
ΕΛΛΑΔΑ