ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ: Σεμινάριο για διαχείριση κρίσεων που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές

ΝΔ: Σεμινάριο για διαχείριση κρίσεων που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές
Το σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση κρίσεων που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές», διοργάνωσε η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Ίασις Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση κρίσεων που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές», που διοργάνωσε η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Ίασις στις 26 Νοεμβρίου.

Οι δεκάδες εθελοντές που βρέθηκαν στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, συμμετείχαν στην εκπαιδευτική δράση Crisis Management με αντικείμενο το πώς ενεργοποιείται η πρώτη γραμμή υποστήριξης και συγκεκριμένα ανθρωπιστικής βοήθειας, σε περίπτωση έκτακτης φυσικής καταστροφής. (π.χ. ομάδες παρέμβασης σε πλημμύρες, πυρκαγιές, κ.λπ.).

Στο σεμινάριο συμμετείχε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του ως εθελοντής δασοπυροσβέστης.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασιών της Γραμματείας με φορείς και εθελοντικές οργανώσεις για την εκπαίδευση των εθελοντών του κόμματος, ενώ αναμένονται αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ