ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι έκρυψε 10 κιλά ηρωίνη σε πόρτα αυτοκινήτου

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι έκρυψε 10 κιλά ηρωίνη σε πόρτα αυτοκινήτου
Το ζευγάρι είχε κρύψει τα ναρκωτικά στην πόρτα του αυτοκινήτου INTIME / Αρχείου

Ένα ζευγάρι συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκαν 10 κιλά ηρωίνη στο όχημα που επέβαιναν.

Ειδικότερα, το ζευγάρι είχε κρύψει τα ναρκωτικά στην πόρτα του αυτοκινήτου. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της αστυνομίας. Το ζευγάρι που συνελήφθη είναι μέλη συμμορίας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

H ανακοίνωση της αστυνομίας:

Η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησε στη σύλληψη 2 ατόμων, τα οποία αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός της ελληνικής επικράτειας.

Πρόκειται για 34χρονο ημεδαπό και 32χρονη ημεδαπή (σύζυγοι), οι οποίοι είχαν ως ρόλο την παραλαβή των παράνομων ουσιών από την Αθήνα και την περαιτέρω μεταφορά και διακίνησή τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες της 26-11-2022 σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στην περιοχή του Βόλου να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν προκειμένου να ελεγχθούν.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του οχήματός τους ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στα τοιχώματα εσωτερικά της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού δέκα (10) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (10.099) γραμμάριων και ένα (1) κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν αμφότεροι για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ