Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε μέρος της σκηνής ενώ ήταν σε εξέλιξη πρόβα μαθητών
Τέσσερις μαθητές τραυματίστηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά λόγω μερικής κατάρρευσης της σκηνής.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 984, σύνολα του Μουσικού Σχολείου της περιοχής θα έδιναν συναυλία απόψε στο θέατρο και μέρος της σκηνής κατέρρευσε την ώρα που εξελισσόταν πρόβα των παιδιών, το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.
Οι τέσσερις μαθητές που τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν προληπτικά σε διάφορα νοσοκομεία.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ), Ιωσήφ Βουράκης, ανέφερε πως κατά την διάρκεια της πρόβας, ο παραγωγός άλλαξε χωρίς προειδοποίηση στηρίγματα στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.
Ακόμη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανέφερε πως θα αναζητηθούν ευθύνες για το ατύχημα ενώ ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους γονείς όσο και από τους μαθητές. Παράλληλα έκανε γνωστό πως οι αλλαγές στη σκηνή έγιναν χωρίς να το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι τεχνικοί του θεάτρου.
Πηγές ΥΠΑΑΤ: Ανοίγει 9-27 Φεβρουαρίου το ΟΣΔΕ για διορθώσεις στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024-2025
21:12
Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο στον Πύργο λόγω της κακοκαιρίας
21:03
Η εταιρεία που «ανέστησε» τον Dire wolf θα παγώσει βιολογικό υλικό από χιλιάδες απειλούμενα είδη
20:54
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 6 ετών και 4 μηνών σε πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο για βιασμό
20:46