ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Λουλούδια στο σημείο όπου παρασύρθηκε η 21χρονη φοιτήτρια

Θεσσαλονίκη: Λουλούδια στο σημείο όπου παρασύρθηκε η 21χρονη φοιτήτρια
Λουλούδια στο σημείο όπου παρασύρθηκε η 21χρονη φοιτήτρια thestival.gr

«Σ΄ αγαπώ κορίτσι μου», «καλό ταξίδι άγγελέ μας, σ’ αγαπάμε», γράφουν μεταξύ άλλων τα μηνύματα που συνοδεύουν τα λουλούδια που άφησαν φίλοι και γνωστοί της 21χρονης στο σημείο της τραγωδίας.

Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούν την 21χρονη που φοιτούσε στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αφήνοντας λουλούδια και σημειώματα.

Τα μηνύματα που έχουν αφήσει γνωστοί και φίλοι της φοιτήτριας από την Κρήτη, μεταξύ άλλων αναγράφουν: «Σ΄αγαπώ κορίτσι μου», «καλό ταξίδι άγγελέ μας, σ’ αγαπάμε», «στο πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει ποτέ».

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη οδηγήθηκε στις φυλακές με σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ η 19χρονη συνεπιβάτιδά του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Δωρεά των οργάνων της 21χρονης - Αναζητούνται συμβατοί λήπτες

Η οικογένεια της 21χρονης προχώρησε σε δωρεά των οργάνων της.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου παραμένει σε μηχανική υποστήριξη, θα λάβει χώρα, απόψε το βράδυ, η διαδικασία λήψης των οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας η οποία παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του 26χρονου στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.

Η οικογένεια της κοπέλας από τα Χανιά, η οποία «έσβησε» το πρωί της Κυριακής στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων του παιδιού της και να χαρίσει ζωή σε συνανθρώπους της μέσα από τον τραγικό και άδικο χαμό της.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, αναμένονται ειδικά κλιμάκια από το νοσοκομείο «Ωνάσειο» και το «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς θα παραμείνουν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου διενεργούνται σχετικές μεταμοσχεύσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα όργανά της αποδείχθηκαν σε καλή κατάσταση και αυτό που απομένει είναι να εντοπιστούν συμβατοί λήπτες. Άλλωστε, όπως η ίδια της η μητέρα δήλωσε: «Το κορίτσι μου ήταν ένα θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, χαρίζοντας ζωή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ