Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την ελληνογαλλική άσκηση «ANTARES»
Εντυπωσιακές εικόνες από τη συνεκπαίδευση των ελληνικών και γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο της επιχείρησης «ANTARES».
Γάλλοι κομάντος, αφού πραγματοποίησαν ελεύθερη πτώση από το Αεροσκάφος Ναυτικής Συνεργασίας l’Atlantique 2 που σταθμεύει στη Σούδα, προσγειώθηκαν στο κατάστρωμα του πυρηνοκίνητου Αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle» που βρίσκεται νοτίως της Κρήτης.
Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό σενάριο, το οποίο για πρώτη φορά διεκπεραιώνουν οι γαλλικές δυνάμεις.
Στη συνέχεια, τα στελέχη Ειδικών Επιχειρήσεων του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο και με τη μέθοδο «fast rope» αποβιβάστηκαν στο κατάστρωμα της ελληνικής Φρεγάτας «ΚΑΝΑΡΗΣ» πραγματοποιώντας μη συναινετική νηοψία, σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης.
Βρετανία: Η αστυνομία ζητεί πληροφορίες από αξιωματικούς της ασφάλειας του Άντριου - Έρευνες σε αεροδρόμια και ακίνητα
08:36
Επιστήμονες εντόπισαν έναν κρυμμένο «διακόπτη» που παράγει λίπος στο σώμα – και τον κατέβασαν
08:30
Φυλακές Δομοκού: Εμπλοκή τέταρτου προσώπου εξετάζουν οι Αρχές - Το συμβόλαιο θανάτου στο «τυφλό» σημείο, οι ισχυρισμοί του 38χρονου και οι μαρτυρίες
08:21
Υπερβολική δόση, αυτοκτονία ή δολοφονία; Τι συνέβη πραγματικά τη νύχτα που πέθανε η Μέρλιν Μονρόε
08:16