Έπεσαν σωλήνες και σοβάδες στο 1ο Δημοτικό σχολείο Στυλίδας
Ευτυχώς το σοβαρό συμβάν έλαβε χώρα τις απογευματινές ώρες, όταν οι μαθητές δεν βρίσκονταν στο σχολείο
«Τι θα γίνονταν αν όλο αυτό συνέβαινε την ώρα των μαθημάτων;» αναρωτιούνται οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Στυλίδας, μετά την κατάρρευση του δικτύου σωληνώσεων από το ταβάνι του κτιρίου.
Σύμφωνα με το lamianow.gr οι εικόνες είναι πραγματικά τρομακτικές αν αναλογιστεί κανείς ότι λίγη ώρα νωρίτερα σε αυτό το χώρο κυκλοφορούσαν παιδιά.

Η κατάρρευση έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, σε ώρα που το σχολείο είχε κλείσει ευτυχώς, ενώ μαθήματα δεν πραγματοποιούνται έκτοτε και μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Πρόκειται για κακοτεχνία ή για κακή συντήρηση;

Ένα ερώτημα που αναμένει η τοπική κοινωνία, προκειμένου να αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες.
Θάνος Πλεύρης: Επισκέφθηκε την κλειστή δομή Βαγιοχωρίου
22:52
Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκαναν κλοπές και διαρρήξεις
22:45
Συνομιλίες Ρούμπιο με ηγέτες Καραϊβικής για την κρίση στην Κούβα και την περιφερειακή σταθερότητα
22:40
Νέα επικοινωνία Τραμπ - Ζελένσκι πριν από τις συνομιλίες στη Γενεύη - Τι συζητήθηκε
22:28