ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Έμμα – Ανείπωτη θλίψη στο νησί

Κρήτη: «Τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Έμμα – Ανείπωτη θλίψη στο νησί
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / INTIME

Το «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Έμμα, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στη Θεσσαλονίκη, λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας.

Η τοπική κοινωνία της Κρήτης παραμένει συγκλονισμένη από το θάνατο της 21χρονης, που αδυνατεί να απαντήσει το «γιατί» έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή η νεαρή γυναίκα.

Το μεγαλείο της ψυχής της οικογένειας, που αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, καθώς ο θάνατος της 21χρονης έδωσε ζωή σε μια 40χρονη μητέρα και τρεις ακόμη ανθρώπους.

Η μητέρα της Έμμα έστειλε μήνυμα στη γυναίκα που έχει πλέον την καρδιά της, λέγοντας ότι μέσω αυτής το παιδί της δεν έχει χαθεί.

Εξέφρασε, μάλιστα, την επιθυμία της κάποια στιγμή να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Το ήπαρ της Έμμας μεταμοσχεύτηκε σε έναν 62χρονο από τα Γρεβενά, ενώ μια καλύτερη ζωή περιμένει και δύο άλλες γυναίκες, μια 55χρονη στο Λαϊκό και μία 52χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στις οποίες μεταμοσχεύτηκαν οι νεφροί της φοιτήτριας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ