ΕΛΛΑΔΑ

Αποχωρεί η EnableGood από τη συνεργασία της με το ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Αποχωρεί η EnableGood από τη συνεργασία της με το ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου
H Ιωάννα Παλιοσπύρου. Eurokinissi

Την αποχώρησή της από τη συνεργασία της με το Ioanna Paliospirou Foundation (IPF), ανακοίνωσε η EnableGood λόγω, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «αθέτησης συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους της κ. Ιωάννας Παλιοσπύρου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της».

H Ελπίδα Βασιλειάδου Founder & CEO της EnableGood μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη. Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ