ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί ο "δράκος" του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ' εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε οδηγηθεί και την προηγούμενη εβδομάδα στον ανακριτή, ωστόσο έλαβε προθεσμία για σήμερα.

Κατά την είσοδό του στον ανακριτή ήταν για ακόμη μία φορά σιωπηλός. Ο δράστης χρησιμοποιούσε τη γνωστή τακτική που ακολουθούν αρκετοί επίδοξοι βιαστές, μέθοδος αρκετά γνωστή στις ελληνικές αρχές. Πιο συγκεκριμένα δρούσε στην περιοχή του Αμαρουσίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έμενε αρκετά κοντά από τα σημεία, όπου φέρεται να πραγματοποίησε τις επιθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος έχει αναγνωριστεί από όλα τα θύματά του ως ο άνδρας που επιτέθηκε στις άτυχες γυναίκες. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ακόμη πως η αμυχή στο πρόσωπο του προέρχεται από το ξύρισμα και όχι από τα χέρια κάποιου αμυνόμενου θύματος.

Ο "δράκος" συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη όταν γυναίκα, στην οποία επιτέθηκε, σε περιοχή πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, άρχισε να φωνάζει κινητοποιώντας περαστικούς και κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο ομάδα ΔΙΑΣ που τον ακινητοποίησε ενώ προσπαθούσε να φύγει.

Το Σάββατο, αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησαν τον 30χρονο στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, όπου βρέθηκε δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Οι αρχές προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να εξακριβώσουν αν συνδέεται με την άγρια και στυγερή δολοφονία της 69χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Serial killer και όχι «δράκο» ψάχνουν για τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Η μαρτυρία της γυναίκας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «δράκο» του Αμαρουσίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ