Σύζυγος Φώφης Γεννηματά: Στην κηδεία η «Κιβωτός του Κόσμου» μάζεψε 31.000 ευρώ
«Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στου κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιο λόγο να το ελέγξουμε» λέει ο Ανδρέας Τσούνης
Για το ποσό που συγκεντρώθηκε από την Κιβωτό του Κόσμου στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά μίλησε ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης. «Εμείς είπαμε στον κόσμο όποιος ήθελε να καταθέσει αντί στεφάνων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου, ας το κάνει. Δεν δώσαμε εμείς λεφτά. Δεν μαζέψαμε εμείς λεφτά. Και από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι μαζεύτηκε το συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχαμε και κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το πόσο ή τη διαδικασία», είπε αρχικά ο κ. Τσούνης μιλώντας στον Alpha.
«Μας είπαν ότι στη μνήμη της Φώφης μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ. Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στου κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιο λόγο να το παρακολουθήσουμε. Οι ίδιοι μας είπαν ότι μπήκε αυτό το ποσό. Τώρα αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γιατί οι λογαριασμοί ήταν αυτοί και όποιος ήθελε έβαζε και δεν είχαμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε», κατέληξε ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κιβωτός του Κόσμου: Ξεψαχνίζουν τα οικονομικά της δομής - Από την πίσω πόρτα έφυγε η πρεσβυτέρα
Κιβωτός του Κόσμου: Η εμφάνιση της πρεσβυτέρας στη δομή - Έφυγε από την πίσω πόρτα
Λαβρόφ μετά το τηλεφώνημα Τραμπ - Ζελένσκι: «Δεν υπάρχουν προθεσμίες για τον τερματισμό του πολέμου»
13:52
Επεισοδιακή καταδίωξη με τραυματία αστυνομικό στη Φλώρινα - Δύο άτομα συνελήφθησαν
13:48
Κως: 84χρονη κατήγγειλε ότι της έκλεψαν πάνω από 100.000 λίρες Αγγλίας και 30.000 ευρώ
13:42
Κρεμλίνο: «Συνηθισμένες δυσκολίες» η μείωση των ενεργειακών εσόδων και το έλλειμμα
13:38