ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Δύο νεκροί από πτώση φορτηγού σε γκρεμό

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Δύο νεκροί από πτώση φορτηγού σε γκρεμό
Το σημείο όπου έπεσε το φορτηγό όχημα ήταν δύσβατο και με πυκνή βλάστηση και χρειάστηκε να γίνει ειδική επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να ανασυρθούν οι δύο σοροί EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Θλίψη στην κοινωνία της Κεφαλονιάς έχει προκαλέσει ο θάνατος δυο ανδρών, όταν το φορτηγό που επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό περίπου 100 μέτρων, στην περιοχή Ασπρογέρακας Πόρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του φορτηγού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα οι δυο επιβαίνοντες να χάσουν ακαριαία την ζωή τους.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα inkefalonia.gr, το σημείο όπου έπεσε το φορτηγό όχημα ήταν δύσβατο και με πυκνή βλάστηση και χρειάστηκε να γίνει ειδική επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να ανασυρθούν οι δύο σοροί.

Ειδικότερα, στη μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στην περιοχή, για να φθάσουν οι πυροσβέστες στο βαρύ όχημα, συμμετείχαν 12 άνδρες της υπηρεσίας με πέντε οχήματα και εθελοντικές ομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ