ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος για το έγκλημα δηλώνει ο 25χρονος - Έλαβε προθεσμία

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος για το έγκλημα δηλώνει ο 25χρονος - Έλαβε προθεσμία
Ο 25χρονος Αλβανός εμφανίστηκε μετανιωμένος στα Δικαστήρια του Πειραιά λίγο πριν τις 11.00 το πρωί της Κυριακής (4/12) και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί για την απολογία του Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προθεσμία για να απολογηθεί για τη δολοφονία της 19χρονης στον Πειραιά, ζήτησε και έλαβε ο 25χρονος καθ ομολογίαν δολοφόνος και σύντροφός της.

Ο 25χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος στα Δικαστήρια του Πειραιά λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής (4/12) και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί για την απολογία του.

Εκτός απροόπτου, θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν ξημερώματα Σαββάτου, 3 Δεκεμβρίου, όταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Βάμβα στα Καμίνια άκουσαν δύο πυροβολισμούς. Κάποιοι σηκώθηκαν έντρομοι και βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι έχει συμβεί. Προηγουμένως είχαν ακουστεί δυνατές φωνές από τον καβγά που έγινε ανάμεσα στο ζευγάρι, τον τελευταίο όπως αποδείχθηκε, αφού ο 25χρονος αποφάσισε να σκοτώσει τη 19χρονη επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς κατά την ανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος υποστήριξε ότι θόλωσε και ξεκίνησε ο καβγάς όταν είδε ένα μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την 19χρονη μέσα στο σπίτι τους στον Πειραιά, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά.

Άγνωστο γιατί, είχε κρύψει το όπλο στην κατάψυξη του ψυγείου, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο ίδιος, λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία είχε κάνει την τελευταία ανάρτηση στα social media.

«Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη 19χρονη είχε σχολάσει από το μπαρ που δούλευε στην Καλλιθέα.

Πήγε να συναντήσει τον σύντροφό της, στο σπίτι του στα Καμίνια, στην οδό Βάμβα. Εκεί ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ τους και ο 24χρονος άρπαξε το όπλο του και την πυροβόλησε.

Την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο.

«Σκότωσα την σύντροφό μου, την πυροβόλησα τουλάχιστον μια φορά», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γειτόνων, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές. Εκείνη, ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, εν αντιθέσει με τον 25χρονο Αλβανό, υποστήριξαν οι γείτονες. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης που δούλευε σε ένα νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, επέστρεψε εκνευρισμένος, με τις φωνές του να ακούγονται έντονα. Άγνωστο παραμένει ακόμα, πως είχε μαζί του και το παράνομο όπλο με το οποίο σκότωσε την άτυχη κοπέλα ή από ποιον και πότε το προμηθεύτηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ